Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||
1 kis fej kelkáposzta, 40 dkg füstölt tarja, 10 dkg gersli, 2 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, törött bors, a rántáshoz: liszt, zsír, pirospaprika |
A tarját és a karikára vágott hagymát felteszem főni, majd mikor a hús félpuha, beleteszem a laskára vágott kelkáposztát, a gerslit és a zúzott fokhagymát. Ha megpuhult, kiveszem a tarját és kockára vágom. A lisztből, zsírból és paprikából készült rántással berántom, beleteszem a tarját, borsozom és még egyszer összeforralom. Puha kenyérrel tálalom. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|